КИТТ ООД

Туроператорска фирма КИТТ ООД е на пазара вече 10 години (компанията е основана на 12.10.2001). През този период фирмата успя да заеме едно от водещите места сред компаниите, които активно предлагат туроператорски услуги, свързани с прием на чуждестранни туристи на територията на България.

КИТТ професионално и целогодишно предлага почивка в България на:
•    Черноморието
•    Ски курортите

КИТТ предлага и резервации на градски хотели и организиране на бизнес пътувания (семинари, конгреси, корпоративни мероприятия).
КИТТ е една от първите фирми, които повярваха във възможностите на комплексното развитие на лечебно-оздравителния отдих на територията на България. Нашият медицински сайт е резултат от тригодишна активна работа в това направление. Тук са събрани и обработени голямо количество материали, като е извършен прецизен подбор на профилираните курорти и хотели.

Представител на КИТТ влиза в състава на Контролния съвет на БСБСПА (Български Съюз по балнеология и СПА туризъм). БСБСПА е единствената българска организация, която е член на ЕСПА (Европейската СПА асоциация).

КИТТ има дългогодишен опит в работата с чуждестранни туроператори и ще се радваме да си сътрудничим с медицински заведения, както и със специализирани компании, които предлагат оздравителен отдих.
Ние ще ви помогнем да видите България в друга светлина – като страна, където можете да възстановите здравето си и да подобрите физическото и психическото си състояние, като страна, благоприятна за почивка и оздравителни програми през цялата година.

Добре дошли!

Използваните материали се основават на лабораторни анализи, сертификати за качество и други подобни документи, които бяха предоставени от балнеоцентровете на хотелите. В работата от изключителна полза бяха и материалите, подготвени от БCБСПА.

Изказваме специална благодарност на д-р О. Софтов (изпълнителен директор на медицински център “Медика-Албена”) и на ст.н.с. д-р Л. Владева, която е един прекрасен специалист в областта на българските минерални води.

Captcha

България - страната на здравето!
Добре дошли на специализирания медицински и балнеологичен сайт на туроператорска фирма КИТТ ООД!

Целта на този сайт е да представи възможностите за лечебна почивка, терапия и SPA ваканция  в България. Тук можете да изберете подходящите за здравословното ви състояние курорти, хотели, санаториуми, балнео и лечебни програми и процедури.


 Нашият сайт съдържа селекция от хотели и санаториуми, подбрани на базата на високите изисквания към качеството на предлагания продукт, а също така и съгласно строгите критерии на БСБСПА (Български Съюз по балнеология и СПА туризъм), чийто активен член е фирма КИТТ, както и на ЕСПА (Европейската СПА Асоциация).
Много често на пазара, под маската на думите SPA, HEALTH, WELLNESS и ЛЕЧЕБЕН ТУРИЗЪМ, се рекламират несертифицирани и не достатъчно качествени продукти. Ние от КИТТ смятаме, че в сферата на балнеологията, лечебния туризъм и отдих, подобен подход е абсолютно недопустим. КИТТ ви предлага богат избор от възможности за истинска лечебна почивка. А България е една от най-благоприятните страни за възстановяване и лечение.


България заема едно от първите места в Европа по богатство и разнообразие на хидротермални води и климатотерапевтични фактори. В страната има повече от 600 хидротермални извора и на практика се срещат всички видове минерална вода, които съществуват в природата. Общият им дебит е около 270 милиона литра в денонощие, а повече от 75 % от тези извори са с температура 37 - 101 °C. Лечебната кал с местен произход намира широко приложение в балнеокурортите на България. Уникалната особеност на тази малка по територия страна е съчетанието на МОРЕ, ПЛАНИНИ и МИНЕРАЛНИ ВОДИ. Подобна комбинация превръща България в място, подходящо за почивка и укрепване на здравето през цялата година.


Заповядайте в  различните кътчета на България и се убедете сами в неоспоримата им полза за вашето здраве!

certified


MASTERCART certified VISA certified

+359 2 8590662
+359 52650136
Contactus