Лечение и СПА в България - Нервна система - Албена

Албена

Албена е един от най-добрите черноморски курорти на България. Намира се на 30 км от град Варна и се слави с великолепния си плаж (ситен златист пясък, дължина на плажната ивица – 5 км, ширина – 150 м.). Курортът има отлична инфраструктура с много съвременни и удобни хотели. В Албена работи големият балнеолечебен център „Медика-Албена“ (в хотел „Добруджа“), SPA центърът в хотел „Ралица Супериор“, както и Boutique Spa & Wellness центърът “ SPA Elements” в петзвездния хотел „Фламинго гранд“.

Балнеоклиматичният център „Медика“
е сертифициран по ISO 9001:2008, EUROPESPA-MED ESPA, TUV Rheinland и е акредитиран с отлична оценка от Министерството на здравеопазването на Република България.
Философията на центъра се основава на съчетанието между традиционни методи на лечение и рехабилитация на пациенти с програма за профилактика на множество заболявания и алтернативни методи за лечение.

Специално внимание се обръща на проблемите свързани с опорно-двигателната система и нарушенията в обмяната на веществата, както и на оздравителните програми за деца и младежи.

Заповядайте в Албена за пълно възстановяване на здравето. Този курорт предоставя възможността да бъдат обединени в едно цяло както специфичното лечение, така и общото укрепване на организма с приятната почивка на Черно море.
certified


MASTERCART certified VISA certified

+359 2 8590662
+359 52650136
Contactus